Конкурси, Методична робота гімназії, Науково-дослідницьке товариство "Пошук", Робота з обдарованими учнями, Шкільне життя

Юні науковці

27.01.2023 року, на базі нашого закладу відбувся міський конкурс –захист учнівських науково-дослідницьких робіт. Свої роботи презентували:

Сокол Софія – учениця 10-Б класу «Компаративний аналіз , засобів створення комічного і способів їх перекладу, на прикладі твору «Королі і капуста» О. Генрі.» (науковий керівник, вчитель іноземної мови Оксана Миколаївна Білоконь)

Кримняк Ангеліна  – учениця 11-Б класу «Політика німецької окупаційної влади в Україні в роки радянсько-німецької війни в царині релігійного життя» (науковий керівник, вчитель історії Лісневська-Пастушок Наталя Миколаївна»)

Обидві роботи, їх постерний захист, визнано журі найкращими.

18.02.2023 року, відбувся ІІ етап конкурсу-захисту, на обласному рівні. Ретельна підготовка, природній інтелект, педагогічна спрямованість і гідний захист, дали свої результати.    

Вітаємо Софійку Сокол та Оксану Миколаївну Білоконь з І місцем на обласному етапі. 99,2 бала із загальної кількості -100. Це –законний тріумф.

Пишаємось вами і маємо велику надію на перемогу, на державному рівні.

Залишити коментар